Ще один хороший рік Сontent.UA

Powered by fun, powered by YOU!
Сontent.UA виповнилося два роки. На дні народженні прийнято говорити тости про те, який іменинник важливий і як його люблять. Тости обов'язково будуть, але в нашому «сімейному» колі. А поки — історії від членів команди про те, якими були ці два роки в Content.UA.
Юлія Сауленко
Керівник відділу контенту

Освіта: філологічна

Дивовижне поряд. Я уявляла, як Content.UA виросте. Але щоб так швидко і настільки якісно!..

Коли у тебе за плечима 15 років досвіду роботи в професії, і ти бачиш, що якісь речі можна зробити краще, хочеться все кинути і поспішити на допомогу колегам. «Як це я не подивлюся презентацію?», «Що, ось так просто взяти і не перевіряти тексти?» — цей рік навчив мене «відпускати» завдання і давати можливість навчатися колегам. І мене дуже радують їхні успіхи. А коли чогось вчишся у них же, розумієш, що це вона — робота в задоволення.

Раптово з'ясувалося, що вчорашні юристи можуть писати круті тексти як про техніку, так і про триатлон, або дуже швидко розподіляти навіть 20 масштабних завдань за день, а в перервах працювати над романом-фентезі. А, наприклад, інженер-електротехнік у душі взагалі-то дизайнер і копірайтер, здатний створювати надихаючий контент про... подорожі та косметику. Доктор філософських наук (і такі є серед нас!) може чудово розібратися в таргетингу і бути чуйним психологом, що дипломатично нейтралізує будь-який негатив. Плюс у кожного з колег є маса ідей.

Цього року особливо помітила вплив бізнесу клієнтів на власне життя. Навчитися медитації і зрозуміти, як круто застосовувати цю техніку для роботи, почати активніше займатися спортом, дізнатися практично все про товари для тварин або набагато краще розбиратися в цифровій техніці — за ці та безліч інших корисних навичок я вдячна всім нашим замовникам.

І, звичайно, завжди є чому вчитися у нашого Капітана Жені Sparrow, ой, Родіонової ☺, завжди готової прийти на допомогу і придумати сотні способів впоратися з будь-якими завданнями, чи то робота, чи відпочинок.

Дорога команда Content.UA, ви цікаві й талановиті люди! Впевнена, кожен із вас зможе знайти своє покликання і домогтися ще більшого. Спасибі, що ви завжди готові до нових викликів!
Лєра Пономаренко
Старший копірайтер

Освіта: юридична

Ішов двадцять п'ятий рік мого звичного життя. Я ходила на роботу, де день у день нічого не змінювалося, і чекала, коли ж і на мене подує вітер змін. Було легко, але я відверто нудьгувала.

Мабуть, комусь згори набридло на це дивитися. Доля постукала в мої двері: «Вам лист від Юлії Сауленко...». І закрутилося! Спочатку я тільки правила тексти, але редактор із мене виявився поганенький. Коли вкотре надіслала Юлі переписаний на дві третини текст, вона сказала: «Давайте-но Ви краще будете писати».

Початок роботи в агентстві Content.UA збігся з радісною подією: у мене з'явився син. Коли у нього різалися перші зуби, я осягала ази аналітики, коли він робив перші кроки — вчилася писати сценарії для промороликів. У кожного з нас були свої злети та падіння.

Останні два роки — найскладніші і найбільш плідні в моєму житті. Озираючись назад, постійно запитую себе: «Що заважало мені розвиватися, будучи немамою?». Адже як багато у мене тоді було часу... Коли працюєш в офісі, воно уявляється суцільним довгим відрізком із проломом «обід» десь посередині. О дев'ятій ранку здається, що в тебе ще сила-силенна часу: піду-но поп'ю кави... О третій годині дня — що ще встигнеш доробити всю текучку і на стратегічні завдання вистачить, а о п'ятій розумієш, що часу вже ні на що не залишилося. Ну, і думаєш: «Досиджу просто тихо цю годину, нікуди робота не втече».

Ні, офіс з його годинами Далі, які плавляться самі й безглуздо плавлять хвилину за хвилиною, — не мій варіант. Інша справа, коли працюєш удома в перервах між активністю дворічного хлопчика. Я навчилася цінувати свій час. Час, коли в кімнаті тихо.
Олена Война
Проджект-менеджер
Освіта: юридична

Найважливіше з отриманого досвіду: розуміння, як редагуються тексти, що таке інформаційний стиль і чому «Ласкаво просимо!» — не найкраща ідея для головної сторінки сайту.

Якщо описати досвід в управлінні процесами, то:

Скарлетт О'Хара не права
Сьогодні у тебе 2 завдання, а завтра буде 10. Заграєшся в прокрастинацію — потонеш.

Фіксувати все
Тому що розум — ледачий флегматик. Я складала списки: вони допомагали нічого не пропустити. Всі важливі завдання потрібно одразу вносити в систему управління проектами, щоб інформація не втрачалася і для інших виконавців.

Не бійся мати глупий вигляд
Краще перепитати 20 разів і вникнути в завдання, ніж нічого не зрозуміти і провалити його. Набираючись досвіду, запитань буде менше, зате базового розуміння — більше. Новачок за визначенням не може знати все й одразу.

Тримати руку на календарі
Суб'єктивне «швидше» або «як зможеш» трансформують процес у квестову кімнату, де все рухаються фактично навмання. Ролі й терміни повинні бути визначені чітко. До того ж оптимістичний дедлайн, наприклад, тиждень — насправді 10 днів. Порада: термін виконавцю потрібно ставити саме тиждень, щоб задача за участі інших сторін була закрита на 10-й день.

Roger that
Коли закінчено обговорення завдання, особливо в усній формі, необхідно промовляти коротко те, що потрібно зробити, а ще краще — писати резюме та слати на затвердження. Так ти отримуєш підтвердження, що правильно все зрозумів, а співрозмовник — що вірно поставив тобі завдання.

Потік, але не потоп
Критика корисна та потрібна, а якщо редактор вносить правки — це правильно. Важливо головне: вирішити задачу. Якщо зариватися в деталі, то процес із потоку стане потопом, а толку — нуль.
Наталка Сахарчук
Проджект-менеджер

Освіта: філологічна (кандидат наук)

Мій рік у Content.UA розпочався з навчання.

Попервах вчилася маркетингу, потім він відкривав мені нові сфери: від аналітики й таргетування до теоретичних основ фітнесу, косметології, кулінарії та безлічі інших нових тем.

Для мене тутешня діяльність стала універсальним ключем. Дивовижно, як завдяки одній роботі ти відкриваєш для себе абсолютно різні світи — модні покази, аналітику, графіки з цифрами і навіть тренування на підвісних петлях!

Старожили Content.UA згадують складний і цікавий проект про ворота, який «прокачав» багатьох. Гадаю, він став знаковим для компанії. Коли починаєш відкривати нове, не так просто зупинитися. Бажання уповільнитись і не кваплячись рухатись в знайомому середовищі полишає тебе. Може, воно нікуди й не дівається, але ж нова ніша спокушає сильніше.

Виникає потреба внести невеликі правки у відео, а сьогодні нікому це доручити — фаза неприйняття, відкриваємо відеоредактор, трохи Гугла, згадування і консультацій із колегами, відправляємо ролик на затвердження, шукаємо курси з обробки відео, бо ж в редакторі ще так багато цікавих кнопок!..

Тут усі ми пробували на зуб не тільки створення контенту. І головне — здобули можливість обирати найзручнішу для себе нішу.

Року виявилося достатньо, щоб зрозуміти, що я не вважаю роботою спілкування і планування, отже це і є моє місце. За цей рік я навчилась більше розуміти людей і навіть себе.

Мені до снаги вчитися, тому не пошкодувала для цього 8 років дорослого життя. А тепер точно можу додати ще один. Цей рік був щедрий на інформацію, знайомства та відкриття.

Дякую за можливість обирати, Content.UA!
Ольга Колос
Копірайтер, редактор

Освіта: філологічна

За рік я: писала, редагувала, писала, редагувала, писала і знову редагувала. Робила те, що найбільше люблю і, здається, непогано вмію.

За рік я: познайомилася з прекрасними людьми, справжніми профі в своїй справі, працювати з якими комфортно та приємно.

За рік я: навчилася не боятися ніяких завдань і термінів — я можу не все, але дуже-дуже багато.

За рік я: виросла кількісно та якісно, це відчуття додає сил.

Мені стррррррашенно подобається те, що Content.UA дає багато абсолютно різних тем і завдань: можна і працювати, і розвивати ерудицію. Теплі підлоги, вибір сантехніки, ювелірні вироби, марафонський забіг, підготовка авто до продажу — мозку просто нема коли костеніти!

Мені подобається бачити, що з'являються нові теми й замовники, приємно думати, що до цього розвитку і я причетна. Нехай нас рекомендують усім, правда?

Важкувато буває вписати роботу в мамський графік, адже й дитині я потрібна, але ж теми такі цікаві — як їх упустити? Тому намагаюся дотримуватися балансу: і цей скіл за рік теж «прокачала».

Я, яка раніше називала себе предводителькою прокрастинаторів, за рік навчилася і вести блокнот із завданнями, і лавірувати між бажанням прочитати 100500 статей у Facebook і необхідністю виконати роботу.

Хороший рік, одним словом. Я вже й не пам'ятаю, як познайомилася з Content.UA, але дуже рада, що це сталося! ☺
Євгенія Родіонова
Засновниця Content.UA

Освіта: економічна за спеціальністю «маркетинг»

Ось він — другий день народження нашого діджитал-малюка, проєкту Content.UA. Два роки життя з ним пройшли миттєво. Ми багато змогли, багато з чим впоралися. Ми хоч іще маленькі, але великі молодці.

Команда Content.UA зростає. Як пазл із відповідних елементів або як зоряна карта, наш колектив склався з талановитих людей різних професій, які привносять у контент-маркетинг свої знання і часточку душі. Про кожного з колег хочеться розповісти окремо й багато, але цьому своє місце та час.

Із кожним із клієнтів у нас своя історія, гідна книги, а не просто кейса-статті (для цього також прийде час). Усі проєкти, які заходять до нас, без перебільшення, відгукуються в наших серцях: ми горимо ними, вболіваємо за них і щиро радіємо успіхам наших замовників. Ми вчимося у вас і, розширюючи свій кругозір, допомагаємо вам. Пишаємося вашими сайтами, сторінками на Фейсбуці та в Інстаграмі. Ми працюємо з задоволенням, тому що в кожному пості, в кожній статті пишемо про те, що нам подобається.

Дякую кожному, хто став нашим атомом, часткою, без якої неможливо було б опинитися тут і зараз. Powered by fun & Powered by YOU!

Многая літа всім нам!
Також вам може бути цікаво:
Підписуйтесь на наш контент!
Щомісяця наші підписники отримують цікаві дайджести від діджитал-експертів
Пишіть, дзвоніть — ми дуже любимо спілкуватися:

info@content.ua
+380 (96) 274 32 65
Усі права захищені: Content ® UA
2017