Хід конем. Chessgirls починають і перемагають!
13 лютого — віртуальний шаховий турнір

Непередбачувана легкість буття
Життя любить сміливих, робота обожнює хоробрих. А ось бізнес — той і зовсім помер би, напевно, без безстрашних людей із їхніми новаторськими рішеннями та виходом за межі стереотипів. Особливо в нашій сьогоднішній, непередбачуваній навіть для найкращих менеджерів, реальності, коли потрібно швидко приймати рішення й адаптуватися до нового сценарію — то локдаун, то режим дистанційної роботи навіть для найнеочікуваніших для онлайну галузей...

Особливої сміливості сьогодні чекають від маркетологів і відповідальних за зв'язки з громадськістю менеджерів. На їхні плечі лягла відповідальність донести інформацію про товари та послуги до клієнтів по-новому. До тих, хто вже вдало підлаштувався під новий ритм життя, і тих, хто ще не встиг або не зміг.

Найчастіше ці плечі жіночі, хоч і звикли до важких... завдань. А як більшість дівчат із дитинства вважають за краще долати проблеми? Звичайно з подружками! Зустрілися, поговорили, посміялися, на щось відволіклися — й одразу стало легше. Навіть тепер, у дорослому житті, цей спосіб працює. І вдвічі легше, коли компаньйонка — ще й колега, яка, як ніхто інший, знає твої професійні турботи.

Шаховий турнір
для дівчат-маркетологів і піарниць

Ось і ми, компанія Content.UA і наш клієнт-однодумець — компанія ERC, вирішили зібрати разом дівчат і жінок — експерток із маркетингу та комунікацій. Когось познайомити, поділитися досвідом, зміцнити попередні форми співпраці й, можливо, створити нові. А робити це будемо за шаховими дошками. Заодно і повторимо теорію гри, яка так схожа на бізнес і на наше життя.

На нас чекають атаки, чудові кінні перегони, історії про сміливих офіцерів і прекрасних королев. Ця стародавня індійська гра допоможе нам краще засвоїти багато корисних речей: методично досягати цілей, блискуче атакуючи противника, будувати стратегічні плани для майбутніх перемог і мудро реагувати на поразки.

Починаємо здалеку.
З кожним ходом стаємо ближче :)

Перший тур ми проведемо в онлайні 29 січня, щоб зробити перші кроки (читати: ходи) і попрактикуватися в теорії атаки та захисту в комфортних (наприклад, домашніх) умовах. А знайомства та «живі» емоції залишимо на десерт — для тих, хто буде найбільш мотивованим, добре вивчить правила та включиться в наш проєкт. Будемо заводити нові знайомства, набиратися досвіду, ставити цілі та досягати їх, вчитися новому й експериментувати.
Сподіваємося, що навіть коротка участь у цьому проєкті подарує кожній дівчині безцінний досвід, бажання експериментувати та шукати нові контексти, пробувати невідомі комбінації в бізнесі та особистому житті і... прагнути удосконалювати себе, щоб змінити реальність навколо. Приєднуйтесь до нашої групи в Facebook — і починаємо!
Підписуйтесь на наш контент!
Щомісяця наші підписники отримують цікаві дайджести від діджитал-експертів
Пишіть, дзвоніть — ми дуже любимо спілкуватися:

info@content.ua
+380 (96) 274 32 65
Усі права захищені: Content ® UA
2021